Fura nap...

Címkék: személyes coutances

2012.03.08. 21:38

Délután sétáltam egyet az erdőben, sütött a nap, a rét tele van gólyahírrel, nagyon szép volt. Idén először kabát nélkül!

Egész este azt hallgatom, hogy Bastien hisztizik, mert nem kap Play Station 3-at. Kb 300 euró. És van itthon PS2, Wii és Xbox. 

Este meg jött az e-mail, Kornél. 36 évesen meghalt. Összeesett az irodájában, és ennyi. Túl sok tekes és túl sok fiatal ismerősöm megy el, nem hiszem, hogy ennek így kellene tovább folytatódnia. Olyan váratlanul jön mind, hogy tényleg ki kell használni minden pillanatot, és nem fecsérelni az életet hülyeségekre. Nem dolgozni olyat, amit nem szeretünk, és nem dolgozni túl sokat. Nem halogatni a jó dolgokat. Nem veszekedni. Nem haragudni. 

És ez nem csak üres klisé, nekem mindig eszembe jut, ha durcás vagyok, még ha nem is segít rögtön. 

A bejegyzés trackback címe:

https://coutances.blog.hu/api/trackback/id/tr504298646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása