fókapuszi

Címkék: személyes kirándulós

2012.02.04. 23:29

Ma Soniával lógtam, aki Max húga (és nem Sonyával, aki az ausztrál). Átautóztunk Granville-be, ahol a barátnője az akváriumban dolgozik, úgyhogy ingyen körbemehettünk, és még egy 450 kg-os oroszlánfókával is puszilkodhattunk. Tényleg megpuszilt ám!

Kicsit még megnéztük a tengert, aztán haza Coutances. Bicikliztem egy kört a legkisebb Pascale-gyerekkel, Antoine-nal, majd dolgozatokat javítottam Pascale-lal (: 
Közben megjött Sonia egy barátnőjével, Justine-nel, úgyhogy játszottunk földgömbbel (nagyon jó játék, van ilyen otthon?), meg Michael Jacksonos táncolós wii-t. Igen, tudom, ne is mondd, de vicces volt valójában. 

Vacsira pizza (egyszer hívnak meg más házba vacsizni, és ott is pizza van, beszarás), utána bowling és biliárd, meg minimális hószállingózás. 

Hát így telt a szombat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://coutances.blog.hu/api/trackback/id/tr354066994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása