Épp ma gondolkodtam azon, hogy mivel véthettem a sors ellen, hogy egy olyan városban, ahol minden második üzlet (francia) pékség, nálunk Carrefour tartós szeletelt toastkenyeret kell enni, erre a vacsihoz hozott Sophie két szépséges bagettet.

A pékségek előtt azért néha sajnálom, hogy ingyen kapom a kaját : PP 
10 ezres városhoz képest láttam már két gourmet boltot is, és nagyon szépek a hentesek, meg van pár gyönyörű cukrászda-pékség, de halasat még egyet sem, és szurimin kívül más tengeri élőlényre utaló dologgal nem találkoztam... Viszont hús az minden étkezésre kötelező. Emiatt is kicsit para ez az ellátottság. De a sok száz euró miatt meg mégis csak jó, és hát finomakat is főznek (: Mit tehetnék, ha előételnek kiraknak egy hatalmas tálca serrano sonkát a menzán??

A bejegyzés trackback címe:

https://coutances.blog.hu/api/trackback/id/tr803283781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smoor 2011.10.10. 15:13:13

A piacon biztos van halas. Bár állítólag, ha nem közvetlenül a tenger melletti halászoktól veszed, akkor ugyanazt a kört teszi meg, mint a párizsban kapható hal.

jj · http://sajtol.blog.hu 2011.10.10. 15:17:12

Piac meg heti egyszer van, csütörtök reggel... És még dolgozni is fogok akkor, úgyhogy nem tudom, mikor fogom látni.
süti beállítások módosítása