Képek

Címkék: kaja képek

2012.02.23. 23:53

Feltöltöttem néhány új képet, többek között meg lehet csodálni, hol töltöttem öt napot a múlt héten anélkül, hogy egyszer is kitettem volna a lábam a szobából, mi volt az első normális ételem a műtét után, hogyan is néz ki a coutances-i piac és milyen csodálatos vacsoránk volt ma. Ezt inkább ide is beteszem, annyira zseniális: 

Cidre-ben főtt kagyló sütőben sült krumplival

Mindent ma vettünk hozzá a piacon, életünkben először főztünk kagylót, de nagyon jól sikerült. Cidre-ben főztük, majd a főzőlevet besűrítettük creme fraiche-sel, mellé sütőben sült biokrumpli, meg kell jegyezni, hogy a fajta neve Charlotte, mert iszonyú jó íze és állaga is volt. Előételnek még 2-2 Szt. Jakab kagylót is megpirítottunk vajon, nyamm. 

 

Amúgy nagyon jó gyerekek vagyunk, egész nap az étkezőben ülünk és dolgozunk. Én olvasok a szakdogámhoz, Gábor dolgozik. Közben fázik szegény. Naponta egyszer jön a nővérke, szurit ad, néha vért vesz, néha tapaszt cserél. És igyekszünk nagyon jókat kajálni, eddig ez a mai vacsi nyer. 

A bejegyzés trackback címe:

https://coutances.blog.hu/api/trackback/id/tr774188985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása