Lábadozós hét

Címkék: személyes suli kirándulós

2012.02.26. 16:34

Ma reggel hazament Gábor (kis izgalom ebbe is került, mert 3 órát késett a vonata, de még taxival épp elérte a gépét Párizsban), és én újra itt egyedül, de azért nagyon jó, hogy az első hetemen velem volt. 

Tegnap elutaztunk még Bayeux-be, hogy jusson egy kis kirándulás azért mégis. Nagyon cuki városka, pont egy délutánra való, és kicsit sajnáltuk, hogy nem késtük le az első vonatot, mert pont másfél órával kevesebb is elég lett volna, de maradni akartunk még este egy jobb vacsira. A kinézett étterem tele volt, de így is egy nagyon jó, bár sokkal hagyományosabb helyen ettünk, később még talán lesznek képek is. Megnéztük a híres faliszőnyeget, a katedrálist, meg mászkáltunk a kis utcákon, van egy igazán helyes kis folyójuk is. 

Kiakaszt az itteni közlekedés, autó nélkül meg se lehet moccanni, teljesen buta menetrendek vannak és még drága is. Pénteken például el kéne jutnom időben Nantes-ba, de nem túl kecsegtetőek a lehetőségek. Mindegy, valahogy meg lesz oldva, max nem a legideálisabb módon, de eljutok. 

A héten még nem sokat fogok dolgozni, a következőn viszont annál többet, mert Annie Angliában lesz cserediákokkal, és úgy néz ki, én fogom helyettesíteni az összes óráját. Az nagyon sok óra, készülök a totál lefáradásra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://coutances.blog.hu/api/trackback/id/tr14210801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása