Feltöltöttem néhány új képet, többek között meg lehet csodálni, hol töltöttem öt napot a múlt héten anélkül, hogy egyszer is kitettem volna a lábam a szobából, mi volt az első normális ételem a műtét után, hogyan is néz ki a coutances-i piac és milyen csodálatos vacsoránk volt ma. Ezt inkább ide is beteszem, annyira zseniális:
Cidre-ben főtt kagyló sütőben sült krumplival
Mindent ma vettünk hozzá a piacon, életünkben először főztünk kagylót, de nagyon jól sikerült. Cidre-ben főztük, majd a főzőlevet besűrítettük creme fraiche-sel, mellé sütőben sült biokrumpli, meg kell jegyezni, hogy a fajta neve Charlotte, mert iszonyú jó íze és állaga is volt. Előételnek még 2-2 Szt. Jakab kagylót is megpirítottunk vajon, nyamm.
Amúgy nagyon jó gyerekek vagyunk, egész nap az étkezőben ülünk és dolgozunk. Én olvasok a szakdogámhoz, Gábor dolgozik. Közben fázik szegény. Naponta egyszer jön a nővérke, szurit ad, néha vért vesz, néha tapaszt cserél. És igyekszünk nagyon jókat kajálni, eddig ez a mai vacsi nyer.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.