Lyon

Címkék: kaja képek kirándulós

2012.03.20. 14:56

Hétvége és Lyon nagyon jó volt, előtte-utána egy kis Párizzsal, képek épp töltődnek.

Lyonban a legnagyobb boldogság akkor támadt ránk, mikor megtaláltuk a legeslegjobb éttermet, a Notre Maisont. Tényleg olyan, mintha a tulaj házaspár házába csöppennél bele, a wc-ben például családi fotókat lehet nézegetni, az asztalok között jön-megy a macska, a kiszolgálás pedig igen nagyszerű és barátságos - ezért jó, ha nem alkalmazottak vannak kontaktusban a kuncsaftokkal. Gábor előételnek például egy patét rendelt (fejhúsból), mire kihoztak egy egész tömböt, és otthagyták félórára, amíg valaki más nem kérte ugyanezt. Te vágsz magadnak, és vághatsz még, ha nem elég. Üdvözlőfalat meg töpörtyű volt. Az egyik főétel teljesen levett a lábamról: mézes marhapofa - puha, édes, csodás. 

A bejáratra ki van írva, hogy sietős embereket nem látnak szívesen, a menü alján pedig hogy a salátát meghagyják a nyulaknak. Hát, ez Lyon és egy igazi bouchon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://coutances.blog.hu/api/trackback/id/tr34328282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása